En skugga, flera olika looks!

En skugga, flera olika looks!

Blubb är skönhetsbloggare och fotograf som gillar att dela med sig av sina kreativa och färgsprackande sminkningar. Hon driver en egen blogg utöver att hon gästbloggar här hos oss.

I detta inlägg vill jag presentera ögonskuggan 127 från Zao Makeup. Jag har den i en rund version men den nya kommer i en rektangulär form. Ögonskuggan är fortfarande den samma som innan.
Dessa skuggor ger dig möjlighet att skräddarsy din egen look och byta ut skuggorna enkelt när den tagit slut. Det går att välja mellan färdiga paletter som är refillbara eller en tom bambubox som du kan fylla med ditt eget val av skuggor.


Nedanför finner du sju olika looks skapade med enbart en skugga!
För att skapa 
första och andra looken använde jag mig av en snedskuren pensel ihop med en vätska som jag blandade skuggan med. Därefter arbetade jag utifrån linjer. Genom att blöta skuggan kan skuggan bli lättare att hantera när du skapar en vinge.

 

För att skapa tredje och fjärde looken använde jag mig av en fluffig pensel. Därefter arbetade jag med mjuka rörelser för att skapa en lätt skuggning och en lite starkare. För den lite starkare looken arbetade jag med lager, alltså fyllde jag på mer skugga lite i taget.

För att skapa femte looken använde jag mig av en platt och tät pensel ihop med en vätska som jag blandade skuggan med. Därefter arbetade jag utifrån linjer och sedan fyllde igen tomrummet med klappande rörelser. Genom att blöta skuggan kan den blir mer lätthanterlig och det minskar risken för nedfall när du skapar en vinge eller arbetar med linjer. 

För att skapa sjätte och sjunde looken använde jag mig av en fluffig pensel. Den sjätte looken fokuserade jag på att ge färg åt inre ögonvrån och den sjunde över hela ögat inklusive nedre fransraden. 

Det enda du behöver göra efteråt är att lägga till mascara eller ett par fransar för att färdigställa looken.

Vilken look föredrar du?


Bilder: Blubb Svensson (@blubbbeauty)
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar