En tvättbar favorit även hemma hos mig!

En tvättbar favorit även hemma hos mig!

Blubb är skönhetsbloggare och fotograf som gillar att dela med sig av sina kreativa och färgsprackande sminkningar. Hon driver en egen blogg utöver att hon gästbloggar här hos oss.
En tvättbar favorit även hemma hos mig!
 
Bambaw -10pc Reusable Makeup Pads vann STHLM BEAUTY WEEK AWARD - Juryns bästa Tool 2021 och jag kan inte annat än att hålla med. Jag har haft mina från början av 2020 och de är fortfarande som nya. Nu har jag ytterligare några nya här hemma i och med att jag inte tvättar så ofta, vilket är perfekt! Jag behöver alltså inte oroa mig för att de tar slut innan jag kan tvätta på nytt.
 
Vad är det för produkt?
Tvättbara och återanvändningsbara rengöringsrondeller som går att tvätta för hand eller i maskin. Velvet (Soft) rengöringsrondeller är idealiska för ögonen och för att använda dagligen till att avlägsna makeup. Terry (Scrub) rengöringsrondeller är perfekta för att avlägsna envisa produkter och för att skonsamt exfoliera huden. Den medföljande meshpåsen fungerar både som en förvaringspåse och tvättpåse för rondellerna.
 
Vad tycker jag om produkten?
Jag älskar dessa! Jag gillar den med grå kant (Velvet/Soft) mest, den är len och så otroligt härlig mot huden. Jag använder den framförallt på morgonen med toner, då jag inte vill irritera min hud mer än nödvändigt innan dagkräm och på kvällen använder jag den ihop med sminkborttagningsmedel. Den med brun kant (Terry/Scrub) har jag använt när jag vill exfoliera huden, då den inte är lika mjuk utan liknar mer frotté. De är fantastiska och håller sig så även efter tvätt (och då har jag fuskat). Fuskat? Vad menar jag med det, undrar du kanske? Jo, jag har tvättat dessa i 60 grader samt med sköljmedel och torktumlat (varje gång). De är som sagt lika fina och mjuka som vid första användning. Påsen skulle jag däremot inte använda som en tvättpåse, då den lätt går upp och gör med andra ord ingen nytta så vidare du inte lyckas knyta en perfekt knut.
Om du inte redan har bytt ut dina engångsrondeller mot de här tvättbara rengöringsrondellerna från Bambaw, så gör det nu! Genom att använda återanvändbara rengöringsrondeller är du snäll mot både miljön och plånboken. De passar lika bra till sminkborttagning och hudvård som för rengöring av känslig bebishud (en vän använder de här till sin bebis). Med andra ord så finns det flera användningsområden. Blandningen av bambu- och bomullsfibrer gör dem nämligen härligt mjuka och idealiska för alla hudtyper. Återanvändning är den ihållande trenden som bör stanna!
Innehåll: 10-16 stycken
Pris: 129-199 kronor
 
Tillverkad
Ansvarsfullt tillverkade i Kina.
Material
Mjuk rondell: 60% bambu, 20% polyester och 20% bomull.
Frottérondell: 80% bambu och 20% bomull. Tvättpåse: 100% bomull.
Mått: Rondell, Ø 75 mm. Tvättpåse, 150 x 180 mm.
 
Rekommenderat tvättråd / skötselråd
Tvättbara i maskin på 40°C, tvätta rengöringsrondellerna i den medföljande meshpåsen.
Har du bytt ut dina engångsrondeller mot återanvändningsbara rondeller?
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar