Fem produkter som du borde spana in under rean

Fem produkter som du borde spana in under rean

Blubb är skönhetsbloggare och fotograf som gillar att dela med sig av sina kreativa och färgsprackande sminkningar. Hon driver en egen blogg utöver att hon gästbloggar här hos oss.
Just nu har Eco-Chic sommarrea fram till 31 juli och det är ett ypperligt tillfälle att klicka hem några av dina favoritprodukter, någon påfyllning eller varför inte någon nyhet som du har suktat efter.
 
Först ut är min absoluta favorit i badrumsskåpet. Nämligen BamBaw - 10pc Reusable Makeup Pads som vann STHLM BEAUTY WEEK AWARD - Juryns bästa Tool 2021 och äger man produkten så förstår man verkligen varför den vann. Läs gärna mitt tidigare inlägg om produkten här Just nu kan du klicka hem ett 10-pack för ca 116 kronor eller ett 16-pack för ca 179 kronor. Om du inte redan har bytt ut dina engångsrondeller mot de här tvättbara rengöringsrondellerna från Bambaw, så gör det nu!

Näst ut är min favorit när det kommer highlighters, nämligen Zao - Shine Up Powder “311” som du hittar för ca 260 kronor. En perfekt duo som fungerar på egen hand och att blanda.

Sist ut kommer tre produkter från NOAH. Två av produkterna passar den som vill få bort gula toner i håret, nämligen 1.9 Anti -Yellow Shampoo with Blueberry Extract och 2.6 Anti - Yellow Hair Mask with Blueberry Extract. De hittas för ca 79-95 kronor. Den tredje produkten är ett värmeskydd som passar perfekt innan styling av håret med ett värmeverktyg, nämligen 5.14 Heat Protection Spray with Vitamin B5 som hittas för ca 111 kronor.
Har du klickat hem någonting från rean?
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar