Miss W Pro

Miss W Pro

Jag har under det senaste året testat några produkter från Miss W Pro, samt några från deras senaste släpp. Några av produkterna här nedanför har verkligen imponerat på mig!

Först ut är deras eyeliners. Jag är inget fan av eyeliners och jag använder det väldigt sällan. Jag upplever att jag inte passar i det. Det kan fungera emellanåt till vissa looks men jag går sällan ut med det. Jag gillar att använda eyeliners när jag leker med olika grafiska mönster, mest för att göra en look mer inbjudande men det är oftast där det stannar. De eyeliners som jag har testat innehåller en
organisk aloe vera gel som har en mjukgörande och vårdande effekt. Jag har testat nyanserna svart, vit och blå.
Eyelinern innehåller 5 ml och hittas för 229 kronor.

27 Vit är den som jag faktiskt har använt mest. Jag upplever att den är lätt att applicera, beroende på vad man vill åt (större ytor = bygg på extra). Jag gillar den smala borsten, vilket även gör det lätt för att skapa prickar. Den torkar snabbt. Den går att bygga upp till önskat resultat. Den irriterar inte. Den håller sig fin under dagen.

11 Svart är den som jag har använt minst på grund av att den är svår att tvätta bort. Jag upplever den svår att applicera. Jag har försökt göra olika looks med den men jag har faktiskt gett upp. Den fungerar att göra prickar med men jag undviker helst den i närheten av fransraden.

Sist ut är 26 Blå som är en härlig klarblå metallisk färg. Den är lätt att applicera och den sitter fint hela dagen. Den är lätt att bygga upp och lätt att tvätta bort.

Power Strech Mascara innehåller 6 ml och hittas för 239 kronor. Den är fin på fransarna och ger lite extra volym. Jag upplever den dock lite för blöt i en början. Jag gillar appliceringsborsten.

Matte Lipstick 130 innehåller 3,5 g och hittas för 229 kronor. Rött är inte en färg som jag trivs i. Nyansen är därmed ingenting för mig. Däremot är formulan trevlig på läpparna och den håller sig fin länge utan att behöva bättras på. En mer nude-nyans och den hade hamnat bland mina favoriter direkt.

Sist ut bland produkterna som jag har testat är Blush Powder som innehåller 3,3 g och hittas för 319 kronor och Sun Powder som innehåller 8 g och hittas för 369 kronor. Två härliga produkter som ger både glöd och lyster till ansiktet.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Upptäck Miss W Pro

Ett högkvalitativt, högpresterande och ekologiskt sminkmärke med aktiva ingredienser som vårdar din hy! Certifierade av EcoCert och Bio Cosmetique.

Tillverkade i Frankrike med de finaste råvarorna och aktiva ingredienser som ger dig en miljövänlig produkt som verkligen funderar! Med en stilren och klassisk, biologiskt nedbrytbar förpackning i svart med vita och röda detaljer kan du känna dig som den SUPERWOMAN du är!

1 av 3
 • Miss W Pro

  Miss W Pro

  Jag har under det senaste året testat några produkter från Miss W Pro, samt några från deras senaste släpp. Några av produkterna här nedanför har verkligen imponerat på mig! Först...

  Miss W Pro

  Jag har under det senaste året testat några produkter från Miss W Pro, samt några från deras senaste släpp. Några av produkterna här nedanför har verkligen imponerat på mig! Först...

 • Prissänkning för ZAO!

  Prissänkning för ZAO!

  Medan allt i världen blir dyrare, företag höjer sina priser kors och tvärs så väljer Zao Makeup att faktiskt sänka priserna på sina produkter, vilket dessutom betyder att Eco-Chic sänker...

  Prissänkning för ZAO!

  Medan allt i världen blir dyrare, företag höjer sina priser kors och tvärs så väljer Zao Makeup att faktiskt sänka priserna på sina produkter, vilket dessutom betyder att Eco-Chic sänker...

 • Fem produkter som du borde spana in under rean

  Fem produkter som du borde spana in under rean

  Just nu har Eco-Chic sommarrea fram till 31 juli och det är ett ypperligt tillfälle att klicka hem några av dina favoritprodukter, någon påfyllning eller varför inte någon nyhet som...

  Fem produkter som du borde spana in under rean

  Just nu har Eco-Chic sommarrea fram till 31 juli och det är ett ypperligt tillfälle att klicka hem några av dina favoritprodukter, någon påfyllning eller varför inte någon nyhet som...

1 av 3