Prissänkning för ZAO!

Prissänkning för ZAO!

Blubb är skönhetsbloggare och fotograf som gillar att dela med sig av sina kreativa och färgsprackande sminkningar. Hon driver en egen blogg utöver att hon gästbloggar här hos oss.

Medan allt i världen blir dyrare, företag höjer sina priser kors och tvärs så väljer Zao Makeup att faktiskt sänka priserna på sina produkter, vilket dessutom betyder att Eco-Chic sänker priserna på hemsidan.

Företaget vill göra märket mer överkomligt och man har tagit bort vissa tygpåsar som har följt med produkterna. Produkterna i sig är oförändrade. Att företag höjer sina priser är inget konstigt i och med att material, el och frakt blir allt dyrare. Att ett klimatsmart märke i stället gör den här förändringen i dagens tider förvånas och är en glädjande nyhet för plånboken. Den här prissänkningen innebär en sänkning med ca 15% på deras sortiment.


Ihop med den här nyheten så tänkte jag visa upp lite produkter från märket. Först ut har vi deras Magnetic Case (Bamboo) och singelskuggor, se tidigare inlägg för inspiration och swatches: (länk)Härnäst har vi deras nyhet från i våras, nämligen STICK FOUNDATION - 772 och BLUSH STICK - 841. En foundation som lägger sig fint på huden. Täckning går att anpassa utifrån önskemål, allt från lätt till fulltäckande. Produkten appliceras enklast med en makeupsvamp men fungerar även med borste beroende på täckning. Foundationen fungerar toppen med och utan puder och finns att hitta för 329 kronor med förpackning. Min favorit av krämprodukterna är helt klart krämrouget. En lätt och krämig konsistens som inte blir glansig.

Produkten ger en lätt lyster samtidigt som den får kinderna att poppa. Produkten går att anpassa utefter täckning och intensitet. Fungerar under och ovanpå puder. Lättast att applicera med borste.
Produkten hittas med förpackning för 299 kronor.

Näst ut är min favorit när det kommer till highlighters, nämligen Shine Up Powder - 311 som du hittar för 289 kronor. En perfekt duo som fungerar på egen hand och att blanda.
Sist ut är deras senaste nyheter till ögonbrynen. Den nya kollektionen innehåller tre nyanser av brynmascaror, en transparent fixerings gel och tre nyanser av brynpennan. 
Deras BROW MASCARA - 052 är en ögonbrynsmascara som definierar, färgar och ger volym till ögonbrynen. Den ger också substans till tunna eller glesa ögonbryn och intensitet till ljusa ögonbryn. Formula är berikad med ekologisk ricinolja, alltså effektiv för att skydda och stärka hår och öka dess tillväxt. Produkten håller brynen på plats. Förpackningen är jag inte lika förtjust i. Den kan ibland bli lite för kort och klumpig vid applicering.
Produkten hittas för 229 kronor med förpackning.
EYEBROW PENCIL - 566 är en ögonbrynspenna som är berikad med ekologiska vegetabiliska oljor. Den mjuka konsistensen underlättar applicering, samtidigt som det möjliggör precisionsritning. Produkten är lätt att sudda ut samtligt som den kan vara riktigt intensiv om man så önskar. Produkten hittas för 109 kronor. Nedanför ser du båda nyheterna tillsammans.
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar