Nyheter från Zao

Nyheter från Zao

Nu är det snart vår på riktigt hörni, och Zao har i vanlig ordning kommit ut med en del roliga nyheter. Jag har så klart testat några av dem. =)

Mascaror
Vi börjar med mascarorna. Innan hade Zao två stycken varianter som heter  ”Volume and Sheating” och ”Definition and Comfort”.
Den första har jag 
provat men den andra inte. Den mascara som jag testat tyckte jag inte passade mina fransar så bra då den gjorde mina fransar rakare. Jag har naturligt böjda fransar, så det blev lite konstigt. Jag tyckte att den smulade ganska mycket också. Den andra har jag velat testa, men inte hunnit göra det ännu. Jag har i alla fall testat deras två nya varianter på mascaror.

Definition Mascara – Denna kommer i färgerna brun och svart. Den ska vara superlätt att applicera och ska förlänga och definiera fransarna. Mascaran är berikad med cellulosafiber och det ska göra dem både längre och fylligare är tanken. Den är även berikad med ricinolja som ska vårda fransarna och stimulera dem till att växa. Jag tycker absolut att den bygger på fransarna och gör dem längre, men även denna blir lite smulig på mig. Men av dessa två så är nog denna min favorit. Den är lättare att applicera.

Velvet Mascara – Den kommer i färgerna brun, svart, blå och lila, vilket jag tycker är roligt då jag gillar att leka med färger. Velvet Mascara är berikad med limeblomsknoppar som ska återfukta fransarna och ge volym. Det tycker jag är en ganska rolig ingrediens. Jag har aldrig hört om en mascara som haft det i sig.
Den innehåller även aloe vera och arganolja, så man kan ju tänka att den borde vara ganska så vårdande. Borsten på maskaran är lite timglasformad. Jag tror att det är för att det ska hjälpa till med volymen. I alla fall så tycker jag tyvärr att den inte ger mina fransar den volym jag vill ha. Jag tycker nästan att den andra ger mina fransar bättre volym.
Men grejen med mascaror är att det kan vara så olika. Om någon inte passar mig, finns det alltid någon annan den passar bättre. Det betyder ju inte att den är dålig för det. Även denna smular dock lite för mycket på mig. Jag tror att mina fransar behöver en krämigare variant. Det brukar funka bättre på mig om jag använder en ögonfransprimer innan mascaran annars har jag märkt. Man får hitta sina knep.

Fortifying Eyelash Care Serum
Det här är en väldigt intressant produkt tycker jag. Det finns en hel del fransserum där ute på marknaden som ska stimulera hårväxten osv. Jag har själv testat några som inte har gett så bra resultat. Det här serumet hade jag ändå ganska höga förhoppningar på. Jag ville att den skulle hjälpa mina fransar. Serumet är berikad med ärtskott som ska stimulera hårväxten och minska förlusten av fransar. Den innehåller även limeblom som återfuktar och lägger sig som en skyddande hinna på fransarna, samt ger dem mer volym. Och sist men inte minst innehåller den även aloe vera.

Jag har använt den här i några veckor nu och jag måste säga att jag inte har sett en superstor förändring på längden speciellt. Jag hade kanske hoppats på lite mer längd, men då tror jag att man måste hålla på betydligt längre och ha tålamod. Men däremot så tycker jag ändå att den har påverkat volymen lite på mina fransar. De upplevs lite tätare. Jag har också haft några ögonfransar som jag tappat som jag sett har börjat växa ut lite igen, och det är ju kul. Så något har ju definitivt hänt i alla fall. Jag tror dock på att den behöver längre tid på sig för mer resultat som sagt, så det ska jag jobba på.
Läppolja

Den här älskar jag! Alla borde ha den hemma tycker jag. Min hud och jag har generellt en förkärlek för just oljor i allmänhet, så det var nog ingen som blev förvånad att jag skulle älska den här. Den har en blandning av avokadoolja, arganolja, ricinolja och sheasmör och den går snabbt in i läpparna och återfuktar. Man kan använda denna som en läppmask tex. eller som läppglans.

Jag älskar att använda den som läppglans, även om den inte håller super länge.
Men det ger ju mig en ursäkt att ta mer haha. Den luktar även fantastiskt av vanilj. Den här läppoljan är definitivt beroendeframkallande!
Blush Stick

Dessa godingar kom ut för tre dagar sedan. Det är tre krämrouge i färgerna ”841 Rosewood”, ”842 Poppy pink” och ”843 Pearly coral”. Jag har testat ”841”, ”842”. Rouget är en två-i en-produkt och kan användas både som rouge och på läpparna. Du får även en mer "glowy" effekt om du placerar rougen ovanpå ditt puder och en mer matt effekt om du placerar den under. Rougen innehåller både jojobaolja och ricinolja får krämighet och återfuktning, samt karnaubavax. Jag gillar dessa starkt. Jag har alltid undvikit krämprodukter då jag hatar att vara kladdig i ansiktet, men jag tycker att dessa inte känns så kladdiga, så det funkar bra. De luktar även godis och det blir sällan fel för mig.

Min favorit är 841.
Shine-Up Stick

Det här är en produkt som jag gillar skarpt. Jag älskar highlighter och den här är så himla enkel att använda. Skimret är superfint och inte glittrigt och färgen är åt det beigea hållet och heter ”315 Golden beige”. Den luktar även godis och blir inte så kladdig på huden. Ett måste att testa!

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar