Topp 5 produkter från Zao

Topp 5 produkter från Zao

I mitt allra första blogginlägg så pratade jag om att Zao Organic Makeup är ett av mina favoritmärken och det är verkligen sant! Det mesta som jag har testat hittills tycker jag är superbra. Jag älskar kvalitén på deras produkter, deras vision, deras förpackningar, att de är återanvändningsbara, naturliga, ekologiska, veganska etc. I det här blogginlägget tänkte jag dela med mig av vilka som är mina favoritprodukter just nu.

Dessa mina TOPP 5:

1. Highlighter/Shine-Up Powder
Jag har testat highlighter ”310 Pink Champagne” och jag tror att den är min favorit-produkt av allt jag har testat hittills. Vilket fint naturligt ”glow” man får av den alltså! Den är magisk. Nästan varje gång jag sminkar mig drar jag mig till denna då den ger min hy ett så mjukt och fint ”glow”, inte hårt. Då den är lite rosa i tonen passar den min hudfärg jättebra också. Jag älskar den och jag tror att den kommer vara min favorit länge framöver. Jag tycker alla borde testa denna!

2. Läppstift
Jag har testat tre olika läppstift från Zao hittills och i somras kom Zao ut med en sommar-kollektion som jag testade. Då fick jag ett Classic Lipstick i färgen 475 Nasturtium Rose och det är verkligen den som har blivit favoriten i sminkväskan. Det är en perfekt röd/rosa ton med en hint av korall/orange i som verkligen är smickrande på mig. Jag gillar att den är matt också. Jag skulle definitivt vilja testa fler färger av dessa.

3. Ögonskuggorna
Om ni älskar ögonskuggor lika mycket som jag så måste ni testa deras ögonskuggor! Jag älskar dem. De är mycket pigmenterade, lätta att blanda och de finns både matta, skimriga och extra skimriga att välja på. Ett måste i sminkväskan! Det finns både neutrala och även en hel del färger för färgälskaren. Jag hade tänkt berätta vilka mina favorit-färger är, men jag vet inte om jag kan välja. Jag älskar de flesta färger. Dock kan jag säga att jag är sjukt svag för skimmer och glitter, så de extra skimriga (Ultra-Shiny) ligger mig extra varmt om hjärtat.

Två skuggor som jag gillar skarpt också är skuggorna nr 134 (guld/vit) och 217 (grön) från Zao's sommarkollektion. Den vitguldiga är superfin till de flesta sminkningar och den gröna brukar jag använda som eyeliner. Det blir sjukt snyggt! Det är kul att man kan använda ögonskuggor som eyeliner också. Då blir ju valmöjligheterna oändliga.

I sminkningen på bilden har jag använt mig av skuggorna 127 (skimrig mörk turkos skugga), 214 (en matt ljusgrön skugga), 215 (en matt lila skugga), 134 (en vit/guldig skimrig skugga), 118 (en mörklila skimrig skugga) och 116 (en blå skimrig skugga).

4. Flytande eyeliner
Om ni inte känner till det så är jag tokig i eyeliners och jag älskar dem både i svart, glitter och härliga färger. Man kan göra så mycket roligt och kreativt med eyeliners. Jag har testat den plommonlila, flytande eyelinern från Zao (Nr. 074). Färgen på den är underbar. Bättre än vad jag trodde den skulle vara. Den är även pigmenterad, sitter bra, spricker inte när den är torkad och luktar inget speciellt. Den svider heller inte i mina ögon som många andra eyeliners kan göra. Dessa är perfekta om man har känsliga ögon som mig. Jag kommer definitivt att köpa den igen och även svart, grön och blå eyeliner till mig själv längre fram. Its´s a keeper!

5. Foundation Stick
Jag har testat nyansen 772 hittills. Jag trodde dock inte att jag skulle tycka så mycket om formen på denna foundation, men den har faktiskt överraskat mig stort. Jag tycker generellt inte om att vara kladdig i ansiktet och tänkte att det skulle bli så med denna, men jag upplever att den blir mer åt det torra hållet efter ett tag på huden och det gillar jag. Jag tycker även om att den täcker bra men inte gör att det ser onaturligt ut, samt att den är mycket lättare att blanda ut än vad jag trodde. Jag tycker att det är lättare att blanda ut den med en borste än en svamp. Det fungerar även bra att använda en primer under. Jag älskar den och kommer definitivt köpa igen!

Ja där har ni mina topp-5-favoriter just nu, vänner! Dessa är några riktiga pärlor och jag hoppas att jag har inspirerat er till att bli nyfikna på produkterna. Har ni testat något från Zao som har blivit era favoriter denna höst? Om inte så tycker jag definitivt att ni ska kolla in dessa och även nyheterna som kommit in under hösten. Vi hörs snart igen!

Malin Glitterstjärna
@makeupisart_by_malin

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar