Återfuktande nyheter från Pulpe De Vie!

Återfuktande nyheter från Pulpe De Vie!

Upptäck nya serien "Hydration" - Baserad på vit persika som rengör, återfuktar och ger näring på djupet.

Efter en lång dag i solen kan din hy behöva lite extra omtanke. Skäm bort din hy med en härlig jelly-rengöring, ett återfuktande serum och en närande ansiktskräm. Med en ljuvlig doft av mogna persikor.

THE Cleanser
En ekologiskt certifierad rengöringsjelly med ekologisk vit persika som rengör och återfuktar huden och rengör skonsamt utan att rubba pH-balansen. Rengöringen har en smoothie-liknande konsistens när du trycker ut den och förvandlas sedan till ett härligt skum! Ekologisk persika- och ekologisk plommonolja har mjukgörande egenskaper och citronmeliss och aloe vera-vatten lugnar. Glycerin rengör skonsamt huden utan att lämna en stram känsla.

THE Serum
Ett återfuktande koncentrat med ekologisk vit persika som skonsamt återfuktar huden på djupet tack vare en superduo av närande oljor: Plommon och fikonkaktus som skämmer bort huden. Propolis mjukgör och stärker huden och
rosmarinblomextrakt och prästkragar reparerar och skyddar huden.

THE Cream
En ekologiskt certifierad kräm med ekologisk vit persika som vårdar och tar hand om alla hudtyper tack vare: hyaluronsyra som återfuktar på djupet, vegetabilisk glycerin och aloe vera som mjukgör och shea som skyddar huden. Sötmandelolja för mjuk, silkeslen hud. En riktig dröm för torr hy!

 

Pulpe De Vie erbjuder ekologisk hudvård till lägre pris, med fokus "anti-waste" - baserad på färska "fula" men friska frukter som annars slängs.
Frukten som används i produkterna inhandlas på de lokala marknaderna i Frankrike av lokala producenter.

Allt inhandlas dessutom i säsong och av det skapas produkter som räcker hela året. Så att du kan njuta av Miss Jelly Sunshine med ekologisk vattenmelon eller Caresse Veloutee Day Cream med persika hela året om!

Produkterna är rika på allt som naturen har att erbjuda i form av antioxidanter, vitaminer och mineraler.

Upptäck Pulpe De Vie HÄR

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar