Balans i vardagen

Balans i vardagen

Balans i vardagen

the handmade soap company

Vi måste ta tid att koppla av, men att få det att hända kan vara ganska utmanande när din dag redan är så full. Livet och vardagen rullar på – tidsfrister att uppfylla, e-postmeddelanden att svara, samtal att ringa – och middagen kommer inte att laga sig själv, eller hur? Nej. Du har rätt. Så mycket att göra och så lite tid. Det finns så mycket vi försöker klämma in...

Citrongräs- och Cedertvål som kännetecknar en av våra doftserier fick oss att tänka på balans i vardagen. Vi har ofta hört det - att vi behöver hitta balans och mindre stress i våra liv.

Så här är vad vi gör – Varje dag försöker vi göra en sak som får oss att må bra. Det kan vara en promenad i skogen, kaffe på ett favoritkafé, ta på favoritklänningen. Dessa saker är vanligtvis små och enkla, men de kan förändra din dag hel och hållet. De små sakerna kan få livet att kännas mer balanserat, få oss att känna oss glada inombords och det är viktiga saker. 

Men en av våra absoluta favoriter är – egentid i badet med väldoftande tvål som stimulerar sinnena. Detta är DIN tid. En chans att stänga av och låta lugnet ta över, rensa tankarna. Blir inte mycket bättre än så. Vad ska du göra idag för att må bra? Kom ihåg att det alltid är de enkla sakerna.

Vår blandning av citrongräs och cederträ verkar med sin doftande magi på ditt hem och i din själ. När den söta exotiska doften lugnar sinnet känner du att du kommer ner i tempo. Andas in och slappnar av när dagens stress helt enkelt smälter bort.

Handtvål

149kr

  köp nu
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar