Torr hy - THE Serum to rescue!

torr hy

Vad ska du göra när vinterkylan sätter spår?!

Det här är den mest fruktade tiden på året för torr hud: vintern!

Huden drar mer än vanligt, det kliar, huden till och med spricker upp. Obehag, brist på elasticitet, torr hud... Din gamla goda fuktighetskräm hjälper dig inte längre: du måste dra ut det tunga artilleriet!

Om vi skulle ​​rekommendera dig till att ändra din hudvårdsrutin redan i oktober för fetare produkter, vet vi att detta ofta läggs i "teori"-boxen eller inte uppfylls helt enkelt av lojalitet mot din nuvarande fuktighetskräm.
Vad ska du göra då - för att vårda huden utan att drastiskt behöva ändra dina vanor helt?

Svaret är ett serum.

  

Och inte vilken som helst! Hudens torrhet orsakas av en försvagad hydrolipidbarriär. Huden kommer därför att vara mer sårbar för yttre påverkan så som kyla, föroreningar, varma duschar för att försöka värma dig...

För att stärka huden är det därför nödvändigt att ta till mer lipider - mer "rika" eller "fetare" produkter.

Därav ett serum berikad med utvalda oljor. Vårt serum THE Serum är en härlig cocktail fylld av värdefulla oljor med återfuktande, närande, mjukgörande och skyddande egenskaper från plommon, fikonkaktus, olivolja...

Vi har även försett den med patenterade aktiva ingredienser som propolis, ett lugnande vaxbalsam från hållbart skötta bikupor och Omega-6-fettsyra för intensiv återfuktning.

Rik på naturliga antioxidanter, dess sammansättning är utmärkt för att bekämpa hudens åldrande och skydda huden.

THE Serum ger din hud långvarig återfuktning, skydd, elasticitet och kommer att övervinna alla symtom på torr hud!

Du kan också applicera några droppar direkt på huden morgon och/eller kväll efter att du har rengjort ditt ansikte, eller direkt i din dagkräm på morgonen.

Lite extra: det ger också en hälsosam lyster, jämnar ut och lyser upp hyn tack vare antioxidant, ekologisk morotsrotextrakt!


Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar