• Kundservice

  Du som kund är alltid välkommen att mejla oss på info@eco-chic.se eller chatta med oss här på hemsidan.

 • Beställning/villkor

  För att handla från vår webbutik måste du vara över 18 år eller, om du är under 18 år, ha målsmans tillstånd att ingå köpeavtal på Internet.

  Genom att göra en beställning godkänner du köpvillkoren och ett bindande avtal uppstår. Du samtycker härigenom även till behandling av dina personuppgifter.

  Alla priser på www.eco-chic.se anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms. När vi har mottagit din beställning får du en orderbekräftelse från oss per mejl. Det är viktigt att du kontrollerar att den i mejlet medföljande leveranssedeln överensstämmer med dina beställda varor. Vi reserverar oss för avvikelse i leverans i de fall varor kan vara slutsålda samt för de eventuella prisfel som kan uppstå.

 • Betalning

  Alla priser som vi anger i vår webbutik är i SEK (svenska kronor) och inkluderar moms.
  Vi erbjuder två olika sätt att betala på.

 • Kortbetalning

  Vi accepterar kortbetalning via Klarna. Vi tar inte ut några extra kostnader när du använder dig av dessa kort. Ditt kortnummer skickas genom en krypterad förbindelse direkt till banken vilket säkrar mot intrång.

 • Direktbetalning

  Betala direkt via Klarna och signera med Bank-ID. Med betala direkt genomför du din betalning på en gång. Pengarna dras 1-2 dagar efter att ordern behandlats.

 • Faktura

  Välj att betala inom 30 dagar, i slutet av månaden eller om ett par månader. Din betalningsperiod börjar när beställningen skickas. (Klarna)

 • Återbetalning

  Vi vill ju så klart att du som kund skall vara nöjd. Vad gäller situationer där du handlat något, betalat och ångrar dig, ber vi dig kontakta oss så fort du kan för att häva det aktuella köpet. Detta för att du skall undgå den kostnad som uppstår för dig i och med retur av paketet. Om leveransen i ditt fall tyvärr redan har gått iväg ber vi dig att skicka tillbaka paketet och meddela oss om detta. Observera att du, om leveransen redan har gått iväg, är ansvarig för retur fraktkostnaden för de varor du skickar tillbaka och att det är du som står för transportrisken, eller med andra ord, risken för att varan skulle komma bort eller skadas under transporten från dig till oss. Återbetalningen av dina pengar gör vi så fort vi fått tillbaka returen och senast inom 30 dagar.