Vad är en 3-in-1 Dusch-Fluff?

3-in-1 Dusch-Fluff är en mångsidig, vårdande produkt som kombinerar duschgel, peeling och lotion i ett. Den erbjuder omfattande hudvård när du duschar.

Våra 3-in-1 Dusch-fluff gör duschningen till en sensuell upplevelse och lämnar huden strålande ren och kärleksfullt omhändertagen tack vare de värdefulla ingredienserna, speciellt kokosolja och vegetabiliskt glycerin. Fördjupa dig i en värld av välbefinnande och behandla din hud på bästa sätt.

Den silkeslena konsistensen smälter och skummar på huden, lämnar huden ren med en uppfriskande känsla.
Smuts och orenheter avlägsnas samtidigt som du njuter av fördelarna med en skonsam, naturlig peeling som jämnar ut din hud utan att irritera den. Din hud kommer att skämmas bort med rik vård medan du rengör och exfolierar.

Effekten? Silkesmjuk, exfolierad och återfuktad hud som strålar hela dagen.

Kokosolja
Kokosolja, känd för sina exceptionella närande egenskaper, är nyckeln till intensiv fukt. Den tränger djupt in i huden för att vitalisera den inifrån. De rika fettsyrorna i kokosolja hjälper huden att behålla sin naturliga fuktbalans samtidigt som den lugnar och mjukgör.

Sockerpeeling
Det fina sockret i 3-in-1 Dusch-fluffet fungerar som en skonsam peeling som försiktigt tar bort döda hudceller och jämnar ut hudytan. Till skillnad från grova peelingar säkerställer sockret en skonsam peeling som inte irriterar huden. Istället lämnas huden smidig och förberedd för att optimalt absorbera dusch-fluffens välgörande ingredienser.

Sockerpeeling är lite skonsammare än våra saltpeeling-varianter

Glycerin
Glycerin är den osynliga hjälten när det gäller att behålla fukt. Den bildar en skyddande hinna på huden som låser in fukt för en långvarig effekt. Glycerin hjälper till att förhindra att huden torkar ut och ger den en behaglig, smidig känsla. I kombination med kokosolja förses din hud med en extra portion fukt samtidigt som den rengörs.

Frågor om våra Dusch-fluff

Vilken peeling ska jag välja, sockerpeeling eller saltpeeling?

Saltpeelingen är lite mer intensiv jämfört med sockerpeelingen. Så det beror verkligen på din hudtyp och din uppfattning om vilken typ som är bäst för dig.

Kan jag ta med Dusch-fluffen in i duschen?

Förpackningen får inte komma i direkt kontakt med vatten eftersom den kan mjukna. Vi rekommenderar att du tar en portion innan du duschar eller för över fluffen till en annan behållare. För miljöns skull undviker vi medvetet att använda plast, även i våra förpackningar. När dusch-muggarna är helt tömda och rengjorda kan de slängas i returpapper.

Kan man använda Dusch-fluffen dagligen?

Ja, våra 3-in-1 Dusch-fluff kan användas dagligen för att rengöra, exfoliera och ge din hud intensiv vård.

Är 3-in-1 Dusch-fluff lämplig för alla hudtyper?

Ja, våra 3-in-1 Dusch-fluff passar alla hudtyper. Formulan är skonsam och närande, vilket gör den lämplig för känslig hud.

Hur länge håller en 3-in-1 Dusch-fluff?

Hållbarheten beror naturligtvis på hur ofta den används och individuella preferenser. Du behöver ungefär en rågad matsked 3-in-1 Dusch-fluff per dusch. Så en Dusch-fluff borde räcka för 10 till 15 användningar.

1 av 10