Välkommen till Eco Chic

Hos oss hittar du ett väl utvalt sortiment av ekologiska, naturliga och icke-djurtestade produkter - helt enligt vår filosofi.

Här hittar du allt från hudvård, kroppsvård och hårvård till hygienartiklar, produkter till hemmet, superfood och kosttillskott. 

Längre ner kan du läsa om våra 3 Bästsäljande varumärken:
The Handmade Soap Company
Zao Makeup
Santaverde

Senaste nytt in hos Eco Chic - Vi erbjuder cruelty-free och veganska produkter och andra skönhetsfavoriter med fokus på naturliga ingredienser och hållbarhetstänk.
 • The Handmade Soap Company

  Handgjorda tvålar av väl sammansatta blandningar av eteriska oljor och råvaror. Från naturens skafferi har de skapat en underbar serie produkter som boostar både ditt humör och din hud – och luktar dessutom fantastiskt!
  Utforska doftserien Grapefruit & May Chang från The Handmade Soap Company. Serien innehåller handtvål, duschtvål, room mist, doftljus och diffusers med mera.

 • Zao Makeup

  Franska märket ZAO ger dig en värld av naturliga sminkprodukter. Genom sina ekologiska och naturliga ingredienser har de tagit fram en serie med makeup som är lätta att applicera och passar alla hudtyper, även dig med känslig hud. 

  Förutom att du får en hållbar makeup så har ZAO tillsatt aktiva ämnen så som silica i sina produkter. Silica hjälper till att boosta din hud lite extra då det är ett naturligt ämne som kroppen använder för att bilda kollagen, vilket ger din hud en slät, strålande yta. Dessutom har de skapat ett smart och miljövänligt refill-system till de flesta av sina produkter.

 • Santaverde

  Hemligheten bakom Santaverde är formulan; Ren Aloe Vera juice unikt rik på aktiva ingredienser från vår egen certifierade ekologiska odling i Andalusien. Vi använder den rena juicen, istället för den vanliga huvudingrediensen vatten, kompletterat med värdefulla växtoljor och extrakt, för att skapa en unik effekt för din huds hälsa och skönhet.