1 av 8
  • Aktiva ingredienser

    Zao är endast formulerad med naturliga ingredienser, så som vegetabiliska oljor, vax, växtextrakt (bambu, sheasmör, aprikoskärnor, majs, etc ...),utan att tillsätta några syntetiska konserveringsmedel eller doftämnen. Zao har även tillsatt aktiva ämnen så som silica i sina produkter. Silica hjälper till att boosta din hud lite extra då det är ett naturligt ämne som kroppen använder för att bilda kollagen, vilket ger din hud en slät, strålande yta.

  • Refillsystem

    Smart och miljövänligt refillsystem till de flesta av sina produkter. Produkterna levereras i vackra och klimatsmarta förpackningar av bambu som är enkla att återanvända och uppfyller därför deras miljövänliga hållbarhetstänk.

  • Hållbara förpackningar

    Miljövänlig design är ett av våra kärnfokus. Därför är vår huvudsakliga förpackning bambu. Det är en ekologisk råvara då den har en fenomenal tillväxt, utan behov av gödningsmedel eller bekämpningsmedel. Bambu behöver endast 4 till 5 år att regenerera till skillnad från minst 30 år hos ett träd! Bambun som används i våra förpackningar växer i endemiska skogar i skyddade områden.

1 av 12